Forumul Inițiativelor Culturale (KUNSTRAUME) – invitație de participare, 4 decembrie 2014, ora 20:00

Omul-merge-dupa-soare_flyer-A5_web

Forumul Inițiativelor Culturale
4 decembrie 2014, ora 20:00
Tipografia 5 (str. V. Pircalab 45, Chișinău)


RO
– – – – –

FORUMUL INIȚIATIVELOR CULTURALE
Decembrie 3, 2014, ora 14-17:00

Draga artist, curator, manager cultural, lucrator din domeniul culturii,

pe aceasta cale doresc sa te informez ca pe 4 decembrie 2014, incepind cu ora 14:00 va avea loc o intilnire la care vor lua parte lucratorii din sectorul culural independent si cel public din diferite localitati din Moldova (Cahul, Ialoveni, Chisinau, Tiraspol, Ungheni, Comrat, Anenii Noi, Tohatin si altele) – i-am spus Forumul Initiativelor Culturale pentru ca aduna la un loc atit organizatii cit si initiative din domeniul culturii care vor veni ca sa-si impartaseasca experienta si idei legate de dezvoltarea sectorului cultural din Moldova.

Aceasta invitatie se incadreaza in obiectivele proiectului „KUNSTRÄUME – Spații Artistice Alternative în Moldova”: Localitățile urbane fiind încă în procesul de transformare întâmpină mai multe obstacole. Multe construcții, clădiri și spații din mediul urban și-au pierdut destinația inițială. Prin proiectul KunsTräume spațiile alternative din localitățile urbane ar putea să devină accesibile pentru societatea civilă și artiștii ar avea posibilitatea să le atribuie un nou sens prin diverse intervenții artistico-culturale.

Prin intermediul acestui mesaj doresc sa te invit sa PARTICIPI la Forumul Initiativelor Culturale (KUNSTRAUME) prin a face o prezentare a unui proiect sau unei idei legate de infiintarea unui spatiul artistic sau cultural ALTERNATIV sistemului pe care il avem noi astazi (poate fi o biblioteca, un spatiu pentru proiectii de filme, o galerie sau un loc de intilniri ce incurajeaza schimbul de idei si de practici artistice noi – orice iti pare important) – te invit sa propui o IDEE care ar putea produce schimbari, ar oferi noi posibilitati de productie artistilor si ar crea un acces mai mare la arta si cultura contemporana pentru publicului interesat sau pentru grupurile sociale marginalizate.

Te rog sa pregatesti o PREZENTARE de 5 min. in care sa prezinti pe scurt organizatia/initiativa in care activezi si ideea de proiect in legatura cu crearea unui spatiu cultural de alternativa in localitatea ta. Totodata te rog sa aduci cu tine PUBLICATII si materiale TIPARITE pe care sa le distribui in cadrul Forumului.

La dispozitie vei avea un calculator conectat la proiector si boxe pentru sunet.
Poti aduce informatia (imagini, prezentare power point etc.) pe flash disk portabil, pe care sa-l conectezi la calculator.

Forumul Initiativelor Culturale va avea loc joi, 4 decembrie 2014, incepind cu ora 14:00, la Tipografia 5 (str. V. Pircalab 45, Chisinau) si va dura pina la ora 17:00
Pentru a lua parte la acest eveniment te rog sa confirmi in scris pina la data de 3 decembrie 2014, ora 22:00 disponibilitatea ta de a lua parte la Forum.
Trimite o imagine si titlul prezentarii, totodata numele/prenumele tau si organizatia/initiativa din care faci parte.

Organizatorii vor rambursa cheltuielile de drum (in limita la 270 MDL) participantilor sositi din afara Chisinaulu, care se vor inregistra in prealabil.

acesta-i programul zilei de joi in cadrul proiectului KUNSTRÄUME:
https://www.facebook.com/events/1509469165977757/?fref=ts

KUNSTRÄUME – Spații Artistice Alternative în Moldova – proiect elaborat, organizat și finanțat de Goethe-Institut

participarea la Forum este libera!

Tags :