“Eurozycie-Ekoteatr” – schimb de experiență pentru tineri – apel de participare, 18 – 28 august 2015

P1070174web

“Eurozycie-Ekoteatr” – schimb de experiență pentru tineri – apel de participare 18 – 28 august 2015
Tarnobrzeg, Polonia
data limită: 24 iulie 2015

APEL DE PARTICIPARE: tineri interesați în îmbunătățirea modului de viață sănătos și importanța sănătății fizice și mentale, muzică și teatru, sunt invitați să participe într-un program de schimb de experiență, să-și împărtășească experiențele, cunoștințele, și să-și dezvolte abilitățile lucrînd împreună pe parcursul unor ateliere (culinărie) culminînd printr-un performance de teatru muzical.

perioada programului: 18 – 28 august 2015
locul desfășurării: Tarnobrzeg, Polonia
participanți: 6 persoane (cu vârsta curpinsă între 18-25 ani)
organizator : Casa de cultură Tarnobrzeski (http://tdk.tarnobrzeg.pl/php/index.php)
coordonator: Asociația Tinerilor Artiști Oberliht (https://oberliht.org/)

DESPRE PROGRAM

Programul „Eurozycie Ekoteatr” se va focaliza asupra promovării sănătăţii, constând din alimentaţie sănătoasă, formele active de a petrece timpul liber, igiena şi grija pentru sănătate, atât cea fizică, cât şi cea mentală. Proiectul îi va încuraja pe tineri să se manifeste activ în direcţia principiilor modului de viaţă sănătos. Aprofundând înţelegerea dintre tinerii din Polonia, Franţa şi Moldova, va încuraja reflecţia şi meditaţia asupra actualului mod de viaţă şi va indica metode potenţiale de a lucra asupra lor şi a propriei sănătăţi.
Programul se va dezvolta printr-o serie de ateliere şi va asigura o platformă pentru schimburi interculturale şi pentru a construi noi relaţii internaţionale.
Schimbul îşi propune să creeze un dosar şi un film care va demonstra evoluţia acestui schimb, premisele sale de bază şi un scurt ghid asupra modului de a trăi sănătos într-o societate globală în Europa.

CRITERII DE ELIGIBILITATE

Aplicanţii trebuie să fie locuitori ai Moldovei cu vârsta între 18-25 de ani şi cu interes în domeniul teatrului, muzicii şi ocrotirii sănătăţii pentru a fi motivaţi să participe în acest program. Aplicanţii trebuie să posede limba engleză la nivel de comunicare.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

Pe întreaga durată a proiectului, participanţii vor fi asiguraţi cu cazare şi masă;
Organizatorii vor rambursa costurile de călătorie până la 170 Euro, rambursările vor fi acordate la locul de desfăşurare a schimbului;
Cei care doresc să participe la atelier sunt rugaţi să trimită pe adresa evs-tineret@oberliht.org.md următoarele documente:
– Curriculu Vitae (cu informaţie relevantă pentru proiect)
– scrisoare de intenţie (200-300 cuvinte).

Termenul-limită pentru depunerea dosarului: 24 iulie 2015

Anunțarea participanților selectați: după 27 iulie 2015

CONTACT

Asociația Tinerilor Artiști Oberliht
Kinga Lendeczki – coordonator
email: evs-tineret@oberliht.org.md

Tags : , , , ,